Csomagküldés

Csomagküldés módja:

A csomag futárral történő szállításához szükséges megadnia nevét, címét, telefonszámát. Abban az esetben, ha Áfa-s számlát szeretne, akkor kérjük adja meg a számlázási címet.

Ha túl messze lakik üzletünktől, sok időt venne igénybe betérni hozzánk, viszont a keresett alkatrészét nálunk megtalálta, segítünk Önnek. A kívánt alkatrészt csomagküldő-szolgálattal eljuttatjuk Önhöz az ország bármely területére. Mindössze annyit kell tennie, hogy telefonon vagy Interneten informálódik a kívánt alkatrészről, majd megrendelését aznap 12 óráig leadja és mi, a következő munkanapon 17 óráig kiszállíttatjuk a kért címre. Szombaton és Vasárnap nincs kiszállításra lehetőség.

BONTOTT ALKATRÉSZEK - MINŐSÉG ÉS GARANCIA:

Kizárólag ellenőrzött (futott kilométer, rendezett papírok...), német és osztrák autók kiváló minőségű bontott alkatrészeit forgalmazzuk, melyek 3-6 hónap kiterjeszthető garanciával is rendelhetők! A részletekről érdeklődjön telefonon munkatársunknál.

Az áru átvételekor kérjük, az alkatrészt jól vizsgálja meg, hiszen a szállítás alatt megsérülhetett.

Miután meggyőződött az állapotáról, utána vegye át a csomagot a kézbesítőtől. A futárnak fizesse ki az utánvét összegét. Az alkatrésszel kapcsolatos bármilyen reklamációját 5 munkanapon belül tudjuk elfogadni. Vannak olyan alkatrészek, amit csak akkor tudunk elküldeni, ha azt a vevő leelőlegezi. Banki átutalással a teljes összeg megfizetésével az alábbi bankszámlaszámra:

Mazda Alkatrész Hungary Kft.

MKB Bank: 10300002-20162407-00003285

Az utalásról az igazolást a következő elérhetőségeinkre tudja elküldeni:

Email: info@mazdaalkatresz.hu

Fax: 06-1/289-0259


Igyekszünk kényelmesebbé tenni vásárlását!


Internetes megrendelés menete

1.
Válassza ki autója típusát és keressen rá a megfelelő alkatrészekre.
2.
Tegye be a kiválasztott termékeket a kosarába, végül adja meg az autója típusát és alvázszámát.
3.
A megadott adatok alapján leellenőrizzük, hogy az alkatrészek megfelelőek-e autójához, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, ha megrendeli a termékeket.